Obvestilo za stranke optike

Cenjene stranke Centra Vitalis obveščamo, da še naprej ostajamo zavezani našemu poslanstvu – zagotavljati vrhunsko skrb za vaše oči, sluh in počutje na enem mestu.


Želimo pa vas obvestiti o spremembah, ki so plod dolgoletne predanosti naše ustanoviteljice, Amele Lekič.

Bioresonanca Center Vitalis

Amela Lekič se je odločila, da bo svoje izjemno znanje in bogate izkušnje v optiki prenesla na novo pot in se bo odslej posvečala večinoma strankam za bioresonanco. S tem korakom je svojo dolgoletno ekipo in poslovanje optike predala družbi O-O, okulistika in optika d.o.o.

bioresonanca postojna amela lekic
Amela Lekič, ustanoviteljica Centra Vitalis in licencirana bioresonančna terapevtka bo odslej več časa namenila strankam bioresonance. S svojimi dragocenimi znanji ter izkušnjami vam bo tako pomagala do boljšega počutja, uravnavanja ravnovesja v telesu in pri lajšanju težav.

Sledite našim objavam o bioresonanci

Vabljeni k spremljanju naših objav in prispevkov o bioresonanci, ki jih bomo objavljali v rubriki KORISTNO, na naši Facebook strani in Instragram profilu 

Optika ostaja v prostorih Centra Vitalis

Še vedno bo na isti lokaciji ekipa strokovnjakov skrbela za vaš dober vid in pestro ponudbo očal, zdaj pod imenom Očesna ordinacija in optika Postojna. Čakajo vas tudi dodatne ugodnosti.

ocesna ordinacija in optika postojna
V Centru Vitalis ekipa strokovnjakov, odslej pod imenom Očesna ordinacija in optika Postojna, skrbi za pestro ponudbo očal in preglede oči.

Ne odlašajte in si čimprej zagotovite termin za BIORESONANCO, PREGLED OČI ali KONTROLO SLUHA: 

Hvala za vaše zaupanje in veselimo se vaših nadaljnjih obiskov v Centru Vitalis Postojna!

OPTIKA      SLUŠNI APARATI      BIORESONANCA

Prešernova 1, 6230 Postojna (pri Kulturnem domu Postojna).

Scroll to Top