Pri svojem delu sledim svojemu srcu in verjamem, da to stranke tudi začutijo.

"Pri svojem delu sledim svojemu srcu in verjamem, da to stranke tudi začutijo."

Amela Lekič, ustanoviteljica in vodja Centra Vitalis v Postojni, je diplomirana medicinska sestra, očesni optik in oseba z nešteto znanji, ki jih predaja svoji ekipi in strankam. S svojo strastjo in več kot 25 leti izkušenj je pod eno streho združila sodoben center in svojo srčno ekipo, ki od leta 2019 skrbi za odličen vid in sluh svojih strank. Z njo smo se pogovarjali ob njihovi 4. obletnici delovanja.

Kaj vas je navdušilo, da ste ustanovili Center Vitalis in združili pod eno streho optiko, slušne aparate, kontrolo vida in sluha?

Že dolgo sem imela željo, da združim svoja znanja in izkušnje ter strankam ponudim nekaj več. Tako sem leta 2019 ustanovila Center Vitalis, kjer strankam na enem mestu omogočamo dostop do vrhunskih storitev optike in slušnih aparatov. Pri svojem delu sledim svojemu srcu in verjamem, da to stranke tudi začutijo. Naš cilj je, da je stranka zadovoljna, informirana in s pravo rešitvijo za izboljšanje vida ali sluha. S prijaznostjo, predanostjo in strokovnostjo poskrbimo, da se stranke rade vračajo k nam.

Kako vam uspeva ohranjati visoko raven storitev in srčen odnos do vaših strank?

Želimo, da se pri nas stranke počutijo prijetno in sproščeno. Pri kontroli vida je pomembno, da se posameznik dobro počuti in zato si vedno vzamem čas za uvodni pogovor. Nato se osredotočim na meritve in druge očesne parametre. Pozorna sem na podrobnosti, da razumem edinstvene potrebe posameznika. Le tako lahko pridemo do zadovoljstva stranke, da z novimi očalnimi stekli vidi odlično. Pri izbiri očal strankam pomagamo najti popoln par, ki ustreza njihovim potrebam in stilu. Zadovoljstvo strank in njihov ponovni obisk je potrditev, da smo na pravi poti.

Katere so najpogostejše težave z vidom, s katerimi se srečujete v vaši optiki?

Pri kontroli vida se srečujemo z različnimi težavami vida, vendar so najpogostejše kratkovidnost, daljnovidnost, astigmatizem in presbiopija. Opažam, da se vse več strank sooča z glavoboli, suhimi očmi in občutkom utrujenih oči. Gre za težave današnjega časa, saj vse več časa preživimo za računalniki in drugimi elektronskimi napravami z zasloni. Modra svetloba, ki jo oddajajo te naprave pa našim očem škoduje. Vse te težave lahko rešimo z očesnim pregledom ter izbiro ustreznih očal ali kontaktnih leč, ki bodo poskrbele za izboljšanje vida ter udobje pri vsakodnevnih aktivnostih. 

Kaj svetujete ljudem, ki želijo poskrbeti za zdrave oči in vid?

Svetujem, da redno opravljajo kontrole vida, tudi, če nimajo očitnih težav z vidom. Mnoge očesne težave nimajo simptomov v zgodnjih fazah, zato je pomembno, da jih odkrijemo čim prej. Poleg tega poskrbite za zaščito oči pred UV-žarki z nošenjem kvalitetnih sončnih očal, ko ste na prostem. Pri delu z računalnikom je priporočljivo upoštevati pravila ergonomije, pogosto mežikanje z očmi in delati odmore. Za ohranjanje zdravja oči je pomembno, da uporabljate le kakovostna očala, z vam prilagojeno dioptrijo, sicer se vam vid lahko še dodatno poslabša.

Center Vitalis praznuje 4. rojstni dan in obdaruje svoje stranke:

Vabljeni, da nas obiščete in izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas v mesecu maju 2023:

Več o akciji si preberite TUKAJ

 

Le s kakovostnimi očali po vaši dioptriji lahko ohranjate zdravje vaših oči in imate jasen pogled na svet.

Ne odlašajte in si čimprej zagotovite termin BREZPLAČNE KONTROLE VIDA* ali SLUHA: 

Dobrodošli v Centru Vitalis Postojna!

Ugodnosti v Centru Vitalis do konca leta 2022

Zagotovite si odličen vid in sluh ter izkoristite dodatne ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas do konca leta 2022.

Natisnite si kupon ugodnosti za nakup kompleta KOREKCIJSKIH OČAL ali za nakup SLUŠNEGA APARATA v Centru Vitalis Postojna.

Amela Lekic, Center Vitalis, Kontrola Vida Web
Amela Lekič, dipl. med. s., ustanoviteljica Centra Vitalis: »V Centru Vitalis si prizadevamo s predanostjo, strokovnostjo in izkušnjami izboljšati vid in ohraniti zdravje oči vsakega posameznika. Zato opravljamo tudi redne kontrole vida, ki so za naše stranke brezplačne.« Foto: arhiv Centra Vitalis
Nika Brajdih, Kontrola Sluha Web
Nika Brajdih, strokovnjakinja za sluh iz slušnega centra Bonus iz Nove Gorice, kjer že več kot 18 let pomagajo ljudem slišati bolje z vrhunskimi slušnimi aparati Beltone in razbijajo stigmo o slušnih aparatih: »Prvi korak za boljši sluh je preprost, naročite se na brezplačno meritev sluha, ki jo opravljamo tudi v Centru Vitalis v Postojni.«

 

OPTIKA      SLUŠNI APARATI      BIORESONANCA

Prešernova 1, 6230 Postojna (pri Kulturnem domu Postojna).

Smo pogodbeni partner ZZZS-ja.

Objavljeno:

S.C. 11. 5. 2023. “Pri svojem delu sledim svojemu srcu in verjamem, da to stranke tudi začutijo.” Notranjsko primorske novice. Povezava na izdajo časopisa.

Scroll to Top