PONOVNO SE SAMOZAVESTNO VKLJUČITE V POGOVORE IN DRUŽENJE.

Brezplačna kontrola sluha in osebno svetovanje

slusni

Izbira kakovostnih slušnih aparatov Beltone in njihov servis

V centru Postojne pri Kulturnem domu

Včasih se niti ne zavedamo, da naš sluh peša in nas na to opozorijo naši bližnji.

Se to morda dogaja tudi vam? Imajo vaši bližnji prav?

Rešite kratek vprašalnik o stanju vašega sluha v vsakdanjem življenju in ugotovite, ali bi bila za vas priporočljivo opraviti kontrolo sluha. 

Spletni test o kvaliteti vašega sluha

KAKO DOBRO SLIŠITE?

Če ste na katero od vprašanj odgovorili pritrdilno, lahko to kaže na simptome izgube sluha. V tem primeru vam priporočamo, da se naročite na brezplačno kontrolo sluha v Centru Vitalis, kjer bomo opravili meritve in vam tudi svetovali najboljšo rešitev za vas, če bo to potrebno. 

Ne slišim več tako dobro, kot sem nekoč, in to vpliva na kvaliteto mojega življenja. Kaj sedaj?

Škoda bi bilo, da bi se zaradi slabšega sluha začeli izogibati druženju, ker čutite, da ne morete več enakovredno sodelovati v pogovorih.

Za težave s sluhom obstaja preprosta rešitev in zdaj se vam ni treba več voziti v Ljubljano, Koper ali Novo Gorico, da bi prišli do strokovnjakov, saj vam kontrolo sluha in izbor slušnih aparatov ponujamo v samem centru Postojne. 


Naj bo vaše komuniciranje spet 

Ne prilagajajte življenja omejitvam, ki jih prinaša slabši sluh. Vsak si zasluži, da se lahko sproščeno in samozavestno povezuje s svetom prek pogovora ter tako živi polno življenje.

Naročite se na brezplačno kontrolo sluha in poiskali bomo najboljšo rešitev za vas.

BT_IMG_Wedding_Toast copy-min

Pot do boljšega sluha v Centru Vitalis je enostavna.

_MGS5329 copy

NAROČITE SE NA BREZPLAČNO KONTROLO SLUHA

Naš slušni akustik bo opravil kontrolo sluha z avdiometrijo,  ki pomaga ugotoviti, ali potrebujete slušni aparat. Predvajal vam bo razne tone, vi pa boste reagirali pri tistih, ki jih slišite.

slusni_aparati

IZBERITE SLUŠNI APARAT, KI USTREZA VAŠIM POTREBAM

Pomagali vam bomo izbrati najbolj ustrezen slušni aparat glede na vaše želje, potrebe in življenjski slog.

_MGS8504 copy

UŽIVAJTE V ŽIVLJENJU BREZ OMEJITEV

Naj vas slabši sluh več ne omejuje. Zaživite spet polno življenje in uživajte v druženju in pogovorih s svojimi najdražjimi.

Smo pogodbeni partner ZZZS-ja

Smo partner in pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), zato lahko pri nas dobite slušni aparat z napotnico vašega zdravnika in naročilnico zavoda, brez kakršnega koli doplačila. Pri tem vam zagotavljamo, da je tudi naš slušni aparat, ki ga je mogoče dobiti brez doplačila, izdelek najsodobnejše tehnologije in vrhunske kvalitete.

pogodbeni

Vas skrbi, kako boste videti s slušnim aparatom ali kako se boste z njim lahko ukvarjali s športom?

Brez skrbi, obstaja več modelov slušnih aparatov in našli bomo tistega, ki bo za vas, vaše potrebe in življenjski stil najprimernejši!

Slušni aparat Beltone v Centru Vitalis_ zaušesni slušni aparat s slušalko v ušesu copy

zaušesni slušni aparat s slušalko v ušesu

Najbolj priljubljen, skoraj neviden aparat z majhnim ohišjem, ki se skrije za ušesom in se prek majhne prozorne cevke poveže s slušalko v ušesnem kanalu.

Slušni aparat Beltone v Centru Vitalis_ vušesni slušni aparat copy

vušesni slušni aparat

Z napredno digitalno tehnologijo v kombinaciji s strokovno izdelavo ustvarjamo majhne, skoraj nevidne slušne aparate, ki so enostavni za uporabo in prilagojeni vaši izgubi sluha in anatomiji ušesa. 

Slušni aparat Beltone v Centru Vitalis_ zaušesni slušni aparat copy

zaušesni slušni aparat

Enostaven in cenovno ugoden, primeren za vse tipe naglušnosti, na voljo z po meri izdelanim vložkom ali odprtim nastavkom za bolj prijetno slušno izkušnjo.

Kateri slušni aparat je najprimernejši zame?

Da vam bomo lahko odgovorili na to vprašanje, bo strokovnjak za sluh v Centru Vitalis najprej opravil brezplačno meritev vašega sluha in se z vami pogovoril o vaših željah, potrebah in življenjskem stilu. Šele na osnovi tega pogovora vam bo strokovnjak lahko svetoval, kateri model bi bil najbolj primeren za vas. 

 

Na priporočilo, kateri slušni aparat je za vas najprimernejši, vplivajo trije dejavniki:

BT_IMG_Man.jpg

STOPNJA NAGLUŠNOSTI

V primeru blage do zmerne naglušnosti so bolj primerni zaušesni slušni aparati s slušalko v sluhovodu ali z odprtim nastavkom, v primeru srednje do močne naglušnosti pa so primernejši vušesni slušni aparati ter zaušesni s po meri izdelanim ušesnim vložkom.

BT_IMG_Thanksgiving_dinner_Family.jpg

VAŠ ŽIVLJENJSKI SLOG IN INTERESI

Ste navdušen hribolazec, filmski navdušenec ali pa redno hodite v restavracije? Izberete lahko vrsto slušnega aparata, ki pomaga blokirati hrup vetra v hribih, takega, ki se dobro prilagaja hrupnemu okolju restavracij, ali pa takega, ki omogoča direkten prenos zvoka televizije ali glasbe v slušni aparat.

Beltone generic Friends group hiking break outdoor

VAŠE OSEBNE PREFERENCE

Za nekatere ljudi je na prvem mestu udobje, za druge je najpomembnejša priročnost, tretji pa si želijo slušni aparat, ki se ga čim manj opazi. V vsakem primeru boste iz velike izbire lahko našli vrsto slušnega aparata, ki bo ustrezala vašim potrebam.

Slušni aparati Beltone, 80-letna tradicija slušnih pripomočkov najvišje kvalitete

Beltone pomaga ljudem slišati bolje že od leta 1940 in tako že 80 let ustvarja slušne pripomočke najvišje kvalitete, dostopne vedno širši populaciji. To jim uspeva s stalnim razvijanjem tehnično optimalnih rešitev za boljši sluh, pri čemer v ospredje vedno postavljajo potrebe svojih uporabnikov, saj globoko verjamejo, da nihče ne sme biti prikrajšan za boljše življenje z boljšim sluhom. Beltone je prisoten v več kot 40 državah po svetu. 

Beltone_Logo_CMYK294

V sodelovanju z Beltone vam v centru Vitalis ponujamo 4 modele slušnih aparatov: 

  • Beltone Ally (aparat Ally 2 lahko dobite tudi z naročilnico ZZZS povsem brez doplačila!)
  • Beltone Amaze, 
  • Beltone Boost Ultra in 
  • slušne aparate po meri, ki jih za vas izdelujemo v laboratoriju v Novi Gorici. 

Več o modelih slušnih aparatov si lahko preberete na spletni strani podjetja Bonus d.o.o. iz Nove Gorice, ki prodajajo in servisirajo vrhunske slušne aparate Beltone in so za vas na voljo tudi pri nas v Centru Vitalis v Postojni. 

Največ relevantnih informacij za vas pa boste dobili, če se naročite na brezplačno kontrolo sluha, kjer vam bodo strokovnjaki iz podjetja Bonus odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam svetovali najboljšo rešitev za vas. Kontrola sluha in svetovanje sta brezplačna in nista zavezujoča. 

20 let izkušenj, znanja in iskrene želje razbliniti predsodke o slušnih aparatih ter pomagati izboljšati kvaliteto življenja

_MGS5192 copy

Peter Stantić, direktor in vodja laboratorija 

Nika Brajdih, slušni akustik

 

_MGS5314 (1) copy

Ana Besednjak Mozetič, slušni akustik

Bonus iz Nove Gorice 

Družinsko podjetje Bonus iz Nove Gorice ima že več kot 20-letno tradicijo na področju slušnih aparatov in z njimi povezanimi pripomočki, svoje znanje pa so pridobivali predvsem na Danskem in v Nemčiji.  

Ker smo manjše podjetje, ki ima tudi  lastno proizvodnjo individualno prilagojenih slušnih aparatov v svojem laboratoriju, zato so veliko bolj prilagodljivi. Želijo si resnično razumeti želje svojih strank, njihove strahove in potrebe, saj jim lahko le tako svetujejo najboljšo rešitev za njihov sluh.

Njihova želja je, da bi se razblinili predsodki o slušnih aparatih ter da bi jih ljudje z veseljem nosili. Vsi imamo pravico dobro slišati!

Toplo vabljeni na kontrolo sluha in svetovanje v Center Vitalis v Postojni.

 

Nika Brajdih in Peter Stantić

Bonus d.o.o

Beltone_Logo_CMYK294
Scroll to Top