PODPORA ZDRAVJU Z BIORESONANCO

Kaj je bioresonanca?

Zdravljenje s frekvenco je podporna terapija, ki spodbuja lastne zdravilne moči telesa.

Bioresonanca je ena od bolj razširjenih komplementarnih metod zdravljenja. Je diagnostična, terapevtska, podporna metoda, ki se uporablja v celostni ali komplementarni medicini in spodbuja lastne zdravilne moči telesa. 

Je popolnoma združljiva z vsemi oblikami medicinskega zdravljenja in ga odlično dopolnjuje,  v nobenem primeru pa ga ne more zamenjati ali nadomestiti.

Img 9785 A Copy

Kako deluje bioresonanca?

Bioresonanca je energetski in informativni vpliv na celice tkiv in organov. Njen namen je, da lahko bolne celice, se pravi tiste, ki so v neravnovesju, spremenijo svoje stanje v idealno stanje zdravega organizma. Osnove bioresonančne terapije temeljijo na novih spoznanjih biofizike, saj v mnogih primerih lahko razkrijemo dejanske, pogosto prikrite vzroke obolenj.

Bioresonanca je posameznikovo valovanje – je edinstvena energija, ki jo pri bioresonančni terapiji s posebnim aparatom izmerimo in jo terapevtsko popravljamo.

V napravi so standardni programi, ki jih uporabimo glede na indikacije in testiranje, v pomoč pa so tudi ampule, s katerimi terapijo še natančneje usmerimo.

Kako poteka bioresonančna terapija?

Img 9817 A Copy

Ocenjevanje stanja in testiranje z bioresonančno napravo

S pomočjo bioresonančne naprave BICOM in ampul s testnimi vzorci ugotavljamo prisotnost disharmonije v vašem telesu. Tako ugotovimo energetsko stanje v posameznih organih, ki nakazuje izvor vaših zdravstvenih težav.

Dobljeni rezultati so v okviru energetskega frekvenčnega testiranja in niso primerljivi z rezultati laboratorijskih analiz in zdravniških diagnoz.

IMG_9835-a copy

Bioresonančna terapija in svetovanje

Na podlagi rezultatov meritev vam terapevtka sestavi terapijo, ki frekvenčne vzorce:

  • oslabi,
  • okrepi ali
  • invertira,

odvisno od cilja, ki ga želimo doseči.  S tem pomagamo odpraviti težave in spodbujamo telo k samozdravljenju.

 

Img 9748 A Copy

Spremljanje in prilagajanje terapij

BICOM naprava ustrezno spremenjene informacije nihanja vrne v vaše telo ter mu s tem pomaga, da vzpostavi harmonično, zdravo ravnovesno stanje.

Število bioresonančnih terapij se razlikuje od posameznika. Nekateri poročajo o izboljšanju že po nekaj terapijah. Trajanje in število terapij je odvisno od stanja telesa oziroma njegovih obremenitev in od sodelovanja samega posameznika.

Kaj lahko storite sami, da bo zdravljenje z bioresonančno terapijo uspešno?

Bioresonančna terapija je v prvi vrsti namenjena harmoniziranju delovanja naših celic, zato vsakomur ponudi možnost, da stopi na pot samozdravljenja ter doseže, da se bolezen omili ali celo povsem izgine.

Pri tem je izjemno pomembno celostno sodelovanje med bolnikom in terapevtom, saj je pri zdravljenju potrebno upoštevati pomembnost vseh vidikov v procesu zdravljenja. 

Na naše življenje in zdravje lahko močno vplivajo različni dejavniki: genetske predispozicije, način življenja, prehranjevanje, gibanje ter doživljanje sveta in dogodkov okoli nas, kar je seveda potrebno med samim procesom zdravljenja upoštevati in po potrebi obravnavati.

Najpomembnejši cilj bioresonančne terapije je omogočiti telesu, da si lahko začne pomagati samo, da se sproži oziroma olajša proces samozdravljenja. Da bo to čimbolj uspešno priporočamo, da:  

Pri katerih težavah lahko pomaga bioresonanca?

Kot podporna terapija je primerna za vse vrste zdravstvenih težav, saj oslabi dejavnike, ki ovirajo samozdravilne moči organizma. Terapija lahko pomaga tako pri akutnih stanjih kot pri kroničnih boleznih.

Najpogosteje se uporablja pri naslednjih težavah:

Bioresonanca Center Vitalis 2
Bioresonanca je primerna za vse: otroke, odrasle in starejše ljudi. Trajanje in število terapij je odvisno od stanja telesa oziroma njegovih obremenitev in od sodelovanja samega posameznika.

Pomagajte svojemu telesu do ravnovesja.

Img 9806 A

NAROČITE SE NA BIORESONANCO

Amela Lekič,  dipl. med. s. in licencirana bioresonančna terapevtka bo v prijetno opremljenem prostoru najprej z vami opravila pogovor in z meritvami ugotovila vaše zdravstveno ravnovesje.

Img 9785 A

OSEBNO VAM BOMO SVETOVALI

Glede na rezultate skeniranja vam bo bioresonančna terapevtka svetovala in predlagala terapije.

Biresonanca Počutje

BIORESONANCA BO ODPRAVILA ALI OLAJŠALA TEŽAVE

Na naraven in neboleč način boste prišli do dobrih rezultatov in ponovno boste zaživeli polno življenje. 

Kdo izvaja bioresonanco?

Bioresonančne terapije izvaja lahko le terapevt z licenco, ki je končal izobraževanje in opravil izpite. Amela Lekić ima licenco št. 1613-23/2018/2, katero ji je podelilo Ministrstvo za zdravje, dne 18. 6. 2018. 

Img 8219 Ppp
Podpis

Amela Lekič, Bioresonančna terapevtka z licenco in ustanoviteljica Centra Vitalis

V Centru Vitalis bioresonančni svetovalnici Amela za vas izvajam bioresonančne terapije Amela Lekič, bioresonančna terapevtka.

Da vam lahko ponudim optimalno podporo v procesu zdravljenja za vaše telo, skrbim:

  • s stalnimi izobraževanji tako na področju bioresonance kot tudi na povezanih strokovnih področjih, kot so tradicionalna kitajska medicina, metoda Termoregulacija, prehranske hormonologije in številna druga.
  • z vlaganji v najnovejšo, vrhunsko opremo za izvajanje testiranja in diagnostike,
  • s srčnim pogovorom in iskreno željo izboljšati vaše počutje in zdravje.

Resnično verjamem, da se ključ do uspešne terapije pogosto skriva prav v srčnem pogovoru s pacientom, za kar si vedno vzamem čas, saj vem, da lahko le tako ponudim zanesljive informacije, pokažem pravo pot, ponudim podporo, da boste lahko dosegli optimalno vitalnost in zaživeli bolj zdravo življenje, brez omejitev, ki jih prineseta slabše počutje ali bolezen.

 

Vabljeni, da skupaj odkrijemo, kako lahko s pomočjo bioresonance in svetovanja pomagam tudi vam na poti do boljšega počutja.

Hvala, da mi zaupate!

Osebne zgodbe in izkušnje mojih strank z bioresonanco. 

5/5
V Center Vitalis sem prišla primarno zaradi bioresonančne diagnostike, ker me je zanimalo psihofizično stanje mojega telesa. Hotela sem izvedeti, kakšno je stanje mojih vitalnih organov in dobiti natančno analizo stanja celotnega telesa. Hkrati sem na posvetu opravila tudi kontrolo vida, ki je pokazal rahlo poslabšanje vida, in prijazno so mi pomagali izbrati očala. Počutje po terapiji je bilo odlično, uporaba očal pa je pripomogla, da nimam več tako utrujenih oči ob nočni vožnji. Center Vitalis obiščem vsakih nekaj mesecev, saj tako vzdržujem svojo psihofizično kondicijo in lahko sproti preventivno ohranjam dobro počutje in vitalnost telesa. Priporočila bi jih vsakomur, tako za preventivo kot tudi tistim, ki potrebujejo podporo k obstoječemu zdravljenju zaradi bolezni. Posvetijo se vam od glave do pet na strokoven, profesionalen in prijazen način.
Shana Mnenje
Shana, Ljubljana
5/5
»V Center Vitalis sem prišel na pregled stanja telesa z bioresonanco, kar je bila moja prva tovrstna izkušnja. S pomočjo terapije sem odpravil nekatere šibke točke, ki jih je pokazal pregled. Moje počutje se je posledično izboljšalo in zacelila se mi je razpoka na ustnici. Poleg tega sem dobil tudi veliko koristnih napotkov za izboljšanje zdravja. Z veseljem se bom še oglasil in jih priporočam, saj imajo izredno profesionalen odnos, so visoko strokovni in imajo dobre rezultate.«
Screenshot 2021 03 19 At 15.36.04
Jani, Bistrica ob Dravi
Scroll to Top