POGLED NA SVET SKOZI
PRAVA OČALA JE LEPŠI.

3 koristi poslovanja z nami

V centru Postojne pri Kulturnem domu

Brezplačna* določitev dioptrije in osebno svetovanje

Bogata izbira korekcijskih očal, sončnih očal in leč

Kako dobro se vidimo?

Lahko vam pomagamo! Naredite prvi korak do boljšega vida.

IMG_9639-a_pp

* Kontrola vida je za stranke Centra Vitalis brezplačna.

Priporočamo redne kontrole dioptrije vsaki dve leti

Kdaj ste svojo dioptrijo nazadnje preverili vi?

Z uporabo ustrezne dioptrije očal ohranjate zdravje svojih oči, zato so priporočljive redne kontrole na vsaki dve leti, ki jih pri nas lahko opravite povsem brezplačno.

Resnično ni potrebe, da se mučite s slabšim vidom in napenjate oči, da bi bolj ostro videli. Dolgoročno vam bo to prineslo le kakšno gubico in glavobol več. 

Ne prilagajajte življenja omejitvam, ki jih slabši vid prinaša. Vsak si zasluži, da je njegov pogled jasen in da živi polno življenje. Naročite se na brezplačno kontrolo dioptrije in poiskali bomo najboljšo rešitev za vas.

Izbira pravih očal, ki jih boste z veseljem nosili
je pri nas enostavna in prijetna izkušnja

stolpec1

NAROČITE SE NA BREZPLAČNO MERITEV DIOPTRIJE

Amela Lekič,  dipl.med.s. in mojstrica očesne optike, vam bo določila dioptrijo in vam glede na vaše želje, potrebe in življenjski stil svetovala najboljšo rešitev za vaš vid.

IMG_9548-a_pp

IZBERITE OČALA, KI JIH BOSTE Z VESELJEM NOSILI

Očala morajo pristajati vašemu obrazu, biti udobna, ravno prav velika in poudariti tiste lastnosti vašega obraza, ki so vam všeč.

apostolos-vamvouras-OoOU2-5ZPYk-unsplash

OD NAS ODIDETE Z LEPŠIM POGLEDOM NA SVET

Življenje je prekratko, da bi se mrščili in napenjali oči ter življenje prilagajali omejitvam, ki jih prinaša slabši vid. Prava očala vas bodo v življenju podpirala in jih boste nosili z veseljem.

7 stvari, na katere smo pozorni,
ko izbiramo najprimernejša očala za vas

Proces izbire pravih očal je za marsikoga naporen in morda imate celo občutek, da prava očala za vas ne obstajajo. Prav zato je pomembno, da si vzamete čas in v miru, pod strokovnim vodstvom svetovalcev, poskusite čim več okvirjev in svetovalcem iskreno zaupate svoje želje in potrebe, da vam bodo lahko najbolje svetovali. 

NAMEN

Za kaj boste očala uporabljali? Za delo za računalnikom ali pa tudi za tek in šport? Izbrati morate očala, ki bodo podprla vaš življenski slog.


DEBELINA STEKEL

Niso vsi okvirji primerni za vse debeline stekel. Pri višjih dioptrijah, ko so stekla debelejša, lahko le-ta štrlijo iz okvirjev, kar ne bo izgledalo lepo.


UDOBJE

Če nosite očala večji del dneva, morajo le-ta biti čim lažja in udobna. Lahko izgledajo še tako dobro, pa jih ne boste dolgo z veseljem nosili, če vam bodo ves čas lezla po nosu navzdol ali pa vas bo motila njihova teža. 

 

VELIKOST IN PRILEGANJE

Pri izbiri okvirjev morate upoštevati obliko svojega obraza in anatomijo glave. Izbrani okvir mora biti ravno prav širok za vaš obraz, ročke morajo biti ukrivljene na ustrezno dolžino in nosnik mora lepo stati na nosnem delu. 

IMG_9548-a_pp 2
IMG_9548-a_pp 2
BARVA

Izberite barvo okvirjev, ki bo poudarila vaše oči in se bo lepo ujemala z barvo vaše kože in las. Okvirji naj lepo dopolnijo vaš obraz, ne smejo pa biti vse, kar nekdo na vas opazi. 


POUDARITE, KAR VAM JE VŠEČ

Izbrani okvir naj poudari poteze in fizične lastnosti obraza, ki so vam všeč.


IZRAZIMO SVOJ STIL

Očala lahko lepo poudarijo vaš osebni stil in vaš izgled, zato niso le pripomoček za vid, temveč tudi modni dodatek.

Smo pogodbeni partner ZZZS-ja

Smo pogodbeni partner ZZZS-ja, kar pomeni, da vam na izdano naročilnico specialista lahko izdelamo korekcijska očala brez doplačila.

pogodbeni

Hvala, da nam zaupate!

Pridružite se našim zadovoljnim strankam tudi vi.

5/5
Korekcijska očala nosim že od otroštva in ker imam visoko dioptrijo, želim, da so stekla v mojih očalih kvalitetna. Ko sem potrebovala nova korekcijska očala, sem se zaradi dobrih preteklih izkušenj brez razmišljanja ponovno odločila za obisk Centra Vitalis. V Centru Vitalis so mi, po podrobni kontroli, določili pravo dioptrijo. Svetovali so mi pri izbiri novega okvirja in tipa stekel. Nova očala sem dobila zelo hitro. Z njimi se počutim odlično, saj je moj vid jasen in nimam glavobolov pri delu z računalnikom, okvir pa je lahek in primeren za moj obraz. Center Vitalis priporočam vsakomur, ki ima težave z očmi ali pa si želi nova sončna očala. Stranki strokovno določijo dioptrijo, prijazno svetujejo in pomagajo pri izbiri očal. Obiskala sem jih že večkrat in vsakič sem bila z opravljeno storitvijo in z izbranimi očali zelo zadovoljna.
Andreja_fotka
Andreja, Postojna
5/5
Začela sem opažati, da mi dioptrija mojih očal za branje ne zadostuje več in sem zato obiskala optika v drugem mestu, vendar tam nisem bila zadovoljna s storitvijo. Po priporočilu prijateljice sem zato poklicala Center Vitalis, kjer sem takoj dobila termin. Bila sem zelo pozitivno presenečena nad odnosom, pozornostjo in strokovnostjo. Zdaj pri prebiranju drobnega tiska nimam več težav in z veseljem posežem po knjigi, saj vem, da bom lahko prebrala vse, ne da bi se moje oči mučile. Zelo priporočam Center Vitalis, saj je storitev popolna. Prisluhnejo ti, svetujejo in pomagajo poiskati optimalno rešitev zate: profesionalno, estetsko in tudi finančno.
Vlasta
Vlasta, Ljubljana

25 let izkušenj, znanja in iskrene želje pomagati
svojim sokrajanom do odličnega vida

IMG_8219_ppp

»Iz osebne izkušnje vem, da je življenje prekratko, da bi ga prilagajali omejitvam! Z ustanovitvijo Centra Vitalis se mi je izpolnila dolgoletna želja, da združim 25 let izkušenj, znanja, predanosti in iskrene želje, da vam na enem mestu ponudimo dostop do vrhunskih storitev, ne le optike, temveč tudi slušnih aparatov in bioresonance. Ni se vam več potrebno peljati v Ljubljano, Koper ali Novo Gorico. Dobrodošli v centru Postojne!« 

podpis

ustanoviteljica Centra Vitalis

CAT LOGO
SuperdryLogo
O_Neill_Logo_720x420_72_RGB
Farah
RADLEY_720x175_72_RGB
Guess_transparent_logo (1)
Scroll to Top