Dobrodošli v centru Vitalis!

IMG_8219_ppp

Amela Lekič

ustanoviteljica Centra Vitalis

dipl.med.s., mojstrica očesne optike, bioresonančna terapevtka

Življenjske preizkušnje so me naučile, da je življenje prekratko, da bi ga prilagajali omejitvam.  

Moja izobraževalna pot je zato zelo razgibana, saj sledim svojemu srcu ter se tako že celo življenje izobražujem na različnih področjih. Danes sem diplomirana medicinska sestra, mojstrica očesne optike, bioresonančna terapevtka in še kaj bi se našlo.

Živim in delam s srcem ter verjamem, da me je življenje že ves čas pripravljalo na moje poslanstvo, da pomagam ljudem zaživeti čim bolj polno življenje brez omejitev.

Nabor znanj iz vseh področij, na katerih sem se izobraževala, se je v nekem trenutku zlil v eno in dobil svoj prostor v Centru Vitalis. S tem se mi je izpolnila dolgoletna želja, da združim 25 let izkušenj, zakladnico znanja in svojo osebno predanost ter svojim sokrajanom na enem mestu ponudim dostop do vrhunskih storitev, ne le optike, temveč tudi slušnih aparatov in bioresonance.

podpis

ustanoviteljica Centra Vitalis

V optiki imam ob sebi dve čudoviti sodelavki

Dopolnjujemo se in že dolgo tvorimo srčno ekipo, ki se resnično potrudi najti najboljšo rešitev za vid vsakega posameznika. 

Ksenija Žele ima za sabo desetletje dela v očesni optiki, Martina Draganić pa že dve desetletji. 

Obe imata bogate izkušnje in sta do novih najljubših očal pomagali že več tisoč sokrajanom. Skrbno bosta prisluhnili tudi vašim željam in vam svetovali pri izbiri najprimernejših očal za vas, očal, ki jih boste nosili z velikim veseljem. 

Sodelavki v Centru Vitalis

KJE NAS NAJDETE?

Smo v samem centru Postojne pri Kulturnem domu Postojna, tako da ne boste imeli težav s parkiranjem.

DELOVNI ČAS

8h do 19h (od ponedeljka do petka). 

Iz medijev

ČLANEK

Amela Lekič_CenterVitalis_M

CENTER ODLIČNEGA VIDA, SLUHA IN POČUTJA V POSTOJNI

Ste vedeli, da je naša sokrajanka, Amela Lekič, v Postojni pri Kulturnem domu odprla sodobni center, kjer so vam sedaj na enem mestu na voljo vrhunske storitve optike, slušnih aparatov in bioresonance…

ČLANEK

Beltone_2_M

DIGITALNE NAPRAVE IN HRUP V OKOLJU NEGATIVNO VPLIVAJO NA KAKOVOST NAŠEGA VIDA IN SLUHA

Računalnike, telefone, tablice, slušalke uporabljamo v službi, doma, v prostem času in za zabavo. Izogniti se jim ne moremo, lahko pa zaščitimo svoj vid in sluh pred njihovimi škodljivimi vplivi…

ČLANEK

IMG_9548-a_pp

Z DELOVNIMI OČALI BOSTE DOBRO VIDELI NA BLIZU IN NA SREDNJE RAZDALJE

Stari ste 40 ali več. Vaš vid na blizu ni več optimalen zato pri delu uporabljate klasična očala za branje. Opažate, da je vaše branje, delo za računalnikom ali ročno delo kljub očalom utrujajoče, saj morate ves čas iskati žarišče, kjer je vid oster oz. morate očala celo odložiti, da prepoznate osebo, ki je stopila v prostor…

Scroll to Top