Dobrodošli v Bioresonančni svetovalnici Amela

Amela Lekic Bioresonanca
Podpis

Amela Lekič, dipl.med.s., bioresonančna terapevtka, ustanoviteljica Centra vitalis

Amela Lekič

dipl.med.s., bioresonančna terapevtka, ustanoviteljica Centra vitalis

Sem Amela Lekič, certificirana bioresonančna terapevtka z bogatimi izkušnjami in znanji iz komplementarne in alternativne medicine.

Moja pot do bioresonance ni bila načrtovana – je bila pot osebnega iskanja, soočanja z lastnimi zdravstvenimi izzivi in odkrivanja moči zdravljenja, ki presega tradicionalne metode.

Zakaj sem izbrala bioresonanco?

Moja zgodba se začne z dolgoletnim bojem z alergijami na cvetni prah, težavami med nosečnostjo in odkritjem avtoimunske bolezni ščitnice – Hashimotovega tiroiditisa. Kljub tradicionalnim metodam zdravljenjem, ki so začasno izboljšala moje stanje, sem se še vedno počutila izgubljeno in nemočno.

To je bil začetek moje poti do iskanja resničnega zdravja, poti, ki je spremenila moje življenje.


In še vedno se spomnim svoje prve izkušnje z bioresonančno terapijo. Počutila sem se, kot da nekdo v moje prazno telo vliva življenje nazaj.

Pot do zdravja je delo na sebi

Bolezen nikoli ne pride, zato da nas kaznuje. Moja bolezen je prišla zato, da me je naučila, kako imeti rada sebe. Pot do zdravja se začne z enim korakom v pravo smer: od spremembe prehrane, prepoznavanje vzrokov za stres in učenja načinov, kako na njih odreagirati, učenja, kako si vzeti čas zase, …


Sama sem se podala na pot učenja in raziskovanja do boljšega počutja. Ta pot me je pripeljala do licence bioresonančnega terapevta, poglobljenega znanja iz tradicionalne kitajske medicine, detoksa, načina prehranjevanja in prehranskih dodatkov, aurikuloterapij, iridologije, termoregulacije in dela z olji, uravnave hormonskih stanj, …


Vsa pridobljena znanja so mi pomagala, da sem odpravila svoje zdravstvene težave. To izkustveno učenje mi koristi, da vsakemu posamezniku lahko svetujem in prilagodim terapijo.

Moje poslanstvo presega bioresonančne terapije

Moje delo bioresonančne terapevtke presega zgolj terapije. Moja energija, bogata znanja in izkušnje so orodja, s katerimi pomagam ljudem okoli sebe. To je privilegij, ki mi neizmerno veliko pomeni.


Sem radovedna raziskovalka, zato svoje znanje nenehno bogatim z dodatnimi izobraževanji in usposabljanji na področju bioresonance in regulativne medicine, kar me povezuje s certificiranimi terapevti tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Tako sem vedno na tekočem z najnovejšimi dognanji in praksami na svojem področju.


Pri obravnavi posameznika mi obsežna znanja in izkustveno učenje dajo možnost, da zdravstvene izzive razumem z več zornih kotov in jih tako učinkoviteje odpravim ali olajšam.

Zakaj me stranke rade priporočajo naprej?

Pravijo, da se pri meni počutijo v varnih rokah. V meni vidijo strokovnjakinjo, ki združuje modrost, predanost in sočutje. Verjamem, da stranke čutijo, kako so me leta življenja dodatno oplemenitila z modrostjo, potrpežljivostjo, sposobnostjo sprejemanja drugačnosti, odprtostjo in čuječnostjo za njihove zdravstvene ali osebne izzive.

Pomagala sem že veliko ljudem, zato vas vabim, da me kontaktirate in skupaj odkrijemo, kako bioresonančna terapija s svetovanjem lahko pozitivno vpliva tudi na vaše življenje.

NAVODILA ZA POT

Nahajam se v samem centru Postojne pri Kulturnem domu Postojna, tako da ne boste imeli težav s parkiranjem.

Koristne vsebine

Scroll to Top