Ob tretji obletnici se vam zahvaljujemo za izkazano zaupanje.

Ob tretji obletnici se vam zahvaljujemo za izkazano zaupanje

V Postojni je pred tremi leti svoja vrata odprl Center Vitalis, ki nudi vrhunske storitve optike, slušnih aparatov in bioresonance. Ob tej posebni priložnosti se zahvaljujemo vsem sodelavcem, poslovnim partnerjem, predvsem pa našim strankam za izkazano zaupanje. 

Naša zgodba

Center Vitalis je leta 2019 ustanovila Amela Lekič, ki je po izobrazbi diplomirana medicinska sestra, mojstrica očesne optike in bioresonančna terapevtka. Z odprtjem Centra Vitalis se ji je izpolnila dolgoletna želja, da pod eno streho združi vrsto svojih strokovnih znanj in več kot 25 let izkušenj. 

Tako danes s svojo srčno ekipo nudimo dostop do vrhunskih storitev za boljši vid, sluh in počutje. Naše poslanstvo je, da svojim strankam pomagamo spremeniti kvaliteto življenje na bolje.  

Vrhunske storitve na enem mestu

Od odprtja Centra Vitalis do danes, ko praznujemo 3. obletnico, uspešno sledimo našemu poslanstvu celovite obravnave na enem mestu. Resnično se trudimo, da najdemo najboljšo rešitev za izboljšanje vida, sluha ali počutja vsakega posameznika.

Amela Lekič veliko časa nameni tudi izobraževanju, da lahko strankam celostno svetuje tako pri kontroli vida, kot tudi pri bioresonančni terapiji. Za kontrolo sluha pa v svojih prostorih gostimo priznano podjetje Bonus iz Nove Gorice, ki ima že več kot 20-letno tradicijo na področju slušnih aparatov in z njimi povezanimi pripomočki. 

Za vaše zaupanje se vam iskreno zahvaljujemo in vas vabimo, da nas ponovno obiščete. Tudi, če se še nismo srečali, velja vabilo za vse, ki iščete dostop do najustreznejše obravnave za boljši vid, sluh ali počutje, v kratkem času in na enem mestu. 

Naša obletnica je praznovanje vašega zaupanja

Uspeh Centra Vitalis pripisujemo predvsem splošnemu zavedanju, da smo tukaj za vas. Visoka strokovnost in sodobna oprema nas pri tem podpirata, vendar bistveno mnenje o našem delu nam podate prav vi, naše stranke. Zato bomo tudi v prihodnje poskrbeli, da vaša pričakovanja ne le izpolnjujemo, ampak presegamo ter še naprej utrjujemo temelje zaupanja, strokovnosti in zanesljivosti. 

Izkoristite posebno akcijo ob naši obletnici

Ob naši obletnici smo vam pripravili tudi posebno akcijo: 50 % popust na izbrane modele sončnih očal in dioptrijskih okvirjev. Priporočamo, da se oglasite čimprej, saj so zaloge omejene. Vsem našim strankam pa nudimo tudi BREZPLAČNO KONTROLO VIDA ali SLUHA – za termin pokličite ali nam pišite. 

 

Naročite se na BREZPLAČNO KONTROLO vida ali sluha še danes:

*Kontrola vida je za stranke Centra Vitalis brezplačna

 

Dobrodošli v Centru Vitalis Postojna!

 

center vitalis praznuje
»Strokovna, kakovostna, prijazna in zavzeta oskrba vsake stranke ostaja osrčje našega delovanja, na katerem uspešno gradimo zaupanje naših strank«, pravi ustanoviteljica Centra Vitalis, Amela Lekič.

 

OPTIKA      SLUŠNI APARATI      BIORESONANCA

Prešernova 1, 6230 Postojna (pri Kulturnem domu Postojna).

Smo pogodbeni partner ZZZS-ja.

Objavljeno:

S.C. 5. 5. 2022. Ob tretji obletnici se vam zahvaljujemo za izkazano zaupanje. Notranjsko primorske novice. Povezava na izdajo časopisa.

Scroll to Top