Center odličnega vida, sluha in počutja v Postojni

Center odličnega vida, sluha in počutja v Postojni

Opažate, da vaš vid na blizu ali daleč ni več tako oster, kot je bil nekoč? Vas bližnji opozarjajo, da ne slišite dobro? Razmišljate o komplementarni metodi, ki bi dopolnila in pospešila vaše zdravljenje, ali izboljšala vaše počutje?

Ste se prepoznali v zapisu? Ste vedeli, da je naša sokrajanka, Amela Lekič, v Postojni pri Kulturnem domu odprla sodobni center, kjer so vam sedaj na enem mestu na voljo vrhunske storitve optike, slušnih aparatov in bioresonance?


Nič več v Ljubljano, Koper ali Novo Gorico

»Iz osebne izkušnje vem, da je življenje prekratko, da bi ga prilagajali omejitvam!« nam je zaupala Amela Lekič, dipl.med.s., mojstrica očesne optike, bioresonančna terapevtka in ustanoviteljica centra. »Z odprtjem Centra Vitalis se mi je izpolnila dolgoletna želja, da združim 25 let izkušenj, znanja, predanosti in iskrene želje, da vam na enem mestu ponudimo dostop do vrhunskih storitev, ne samo optike, amak tudi slušnih aparatov in bioresonance, da se vam ni treba več peljati v Ljubljano, Koper ali Novo Gorico.«


Si želite ponovno zaživeti brez omejitev, ki jih prinašata slabši vid in sluh?

V Centru Vitalis vedo, kako pomembno je, da vam resnično prisluhnejo, saj lahko le tako vsakič znova skupaj z vami poiščejo rešitev, ki bo v tistem trenutku najboljša za vas.


Pot do vitalnejšega življenja je z njimi preprosta

Amela Lekič_CenterVitalis

Amela Lekič, Foto: Arhiv Center Vitalis

 

Obiščite Center Vitalis v centru Postojne in jim dovolite, da vam pomagajo zaživeti bolj polno življenje brez omejitev. Veseli bodo vašega obiska.

Naredite prvi korak!

Rezervirajte svoj termin za brezplačno kontrolo vida ali sluha.

Pokličite: 065 550 665

 

Objavljeno:

S.C. 30.04.2021. Center odličnega vida, sluha in počutja v Postojni. Notranjsko primorske novice. Povezava na izdajo časopisa.

Scroll to Top