Ali so očala, narejena po meri, resnično predraga?

Ali so očala, narejena po meri, resnično predraga?

Mnogi med nami se soočamo s slabšim vidom, ki ga lahko zaznamo že pri otrocih, mladostnikih in kasneje v odrasli dobi. Želimo si hitro pomagati, da bi videli bolje, pri tem pa si lahko naredimo več škode kot koristi. Kupimo si očala za branje ali korekcijo vida, ki so cenovno ugodna izbira in dosegljiva že na vsakem koraku – v drogerijah, na poštah, bencinskih servisih. Kupite jih brez recepta ali strokovnega nasveta, s tem pa največjo škodo delate prav vašim očem. 

Zakaj so korekcijska očala v prosti prodaji lahko celo škodljiva?

 

Očala, ki jih lahko kupite v prosti prodaji se na prvi pogled zdijo primerna izbira, vendar se občutno razlikujejo od tistih, ki jih naredi optik. Narejena so iz pleksi stekla, gre za ulitke, kjer so centri vida določeni splošno, zato za večino uporabnikov niti niso ustrezna. Marsikdo si sam določi dioptrijo in tako hitro pride do napake, saj večina ljudi potrebuje drugačno dioptrijo za vsako oko. Na dolgi rok vam taka očala lahko povzročajo glavobole, dvojni vid, slabost, solzne oči in utrujenost. Vse našteto škodi vašim očem in rezultat tega je še hitrejše slabšanje vida. Ko gre za zdravje, ni vredno tvegati – že hiter pregled v optiki vas lahko odreši skrbi.

Koliko stanejo korekcijska očala prilagojena po vaši meri?

 

Ko gre za zdravje vaših oči, naj vam cena ne bo glavni dejavnik pri odločitvi. Namesto, da tvegate z nakupom „hitrih očal“, se raje obrnite na specialiste v optiki, ki vam bodo naredili očala po vaši meri.

V optiki Centra Vitalis vam že za 49 EUR* izdelamo korekcijska očala glede na vašo dioptrijo in potrebe po izboljšanju vida.

Osnovni paket izdelave očal vključuje:

  • kontrolo dioptrije,
  • okvir za očala iz akcije,
  • izdelavo stekla iz zaloge,
  • osnovni etui za očala
  • in napotke za pravilno uporabo.

Pripravili pa smo vam še dva ugodnejša paketa, ki sta nadgradnja osnovnega. Vsi z namenom, da so vam korekcijska očala sedaj cenovno dostopnejša, se resnično prilagajajo vašim očem, kar vam zagotavlja odličen vid in ohranjanje zdravja vaših oči.

Zakaj vam priporočamo izdelavo korekcijskih očal po meri?

 
Oči imamo le ene in življenje je prekratko, da bi videli slabše. Splača se vam investirati malce več in imeti korekcijska očala po meri, ki vam prinašajo številne prednosti: vam prilagojeno dioptrijo in zenično razdaljo, izdelana so iz kakovostnega stekla in materialov, izboljšajo vaš vid in ne kvarijo vaših oči. Le tako ohranjate zdravje vaših oči in imate jasen pogled na svet.
 
 
Amela Lekič_CenterVitalis_M

Amela Lekič, dipl.med.s., mojstrica očesne optike in ustanoviteljica Centra Vitalis: »V naši optiki vam opravimo kontrolo vida brezplačno in vam svetujemo pri izbiri ustreznih očal. Ne odlašajte in se naročite na brezplačni termin, saj vam želimo le najboljše za vaše oči.«

Foto: Arhiv Center Vitalis

darilni bon Center Vitalis

Imate koga, ki mu želite podariti dober vid?

V Centru Vitalis imamo na voljo tudi DARILNE BONE, ki so zelo praktično in uporabno darilo za prihajajoče božično-novoletne praznike.

Naročite se na BREZPLAČNO KONTROLO VIDA še danes

in izkoristite UGODNE PAKETE ZA DOBER VID (že za 49 EUR*):

 

Pokličite: 065 550 665

ali pišite: info@centervitalis.si

 

Se vidimo v Centru Vitalis Postojna!


* Akcija velja do konca leta 2021 oziroma do porabe zalog.

 

OPTIKA      SLUŠNI APARATI      BIORESONANCA

Prešernova 1, 6230 Postojna (pri Kulturnem domu Postojna).

Smo pogodbeni partner ZZZS-ja.

Objavljeno:

S.C. 26. 11. 2021. Ali so očala narejena po meri resnično predraga? Notranjsko primorske novice. Povezava na izdajo časopisa.

Scroll to Top